Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Clement gaat met Bruggeling aan de haal

Philippe Clement op persconferentie

Philippe Clement droomde van het hoofdtrainerschap bij Club Brugge, maar bleek voor het Brugse bestuur niet de geschikte opvolger voor Michel Preud’homme. Bij Waasland-Beveren mag Fille zich voor het eerst uitleven als T1. Daarbij haalt hij met Jur Schryvers meteen een Bruggeling naar zijn nieuwe werkgever.

Clement was in het verleden beloftentrainer op Jan Breydel, maar had ook in de jaren nadien als assistent-coach nog altijd een boon voor jongere spelers. Hij was namelijk altijd één van de belangrijkste aanspreekpunten voor de Brugse jonkies.

Eén van de beloften die Clement altijd heeft kunnen bekoren, is Jur Schryvers, een centrale middenvelder die de laatste maanden voornamelijk als rechtsback uitgespeeld werd. Ook centraal in de verdediging kan hij uit de voeten.

Op de Freethiel moet de gewezen kapitein van de beloften van Club Brugge de back-up worden van rechtsachter Laurent Jans. Schryvers vertoefde sinds 2013 in Brugge en haalde in de laatste match tegen AA Gent nog de selectie. Speelminuten vergaren lukte echter niet voor de veelbelovende jongere.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws