Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Bolingoli heeft definitieve transfer beet

Boli Bolingoli (Club Brugge - Anderlecht)

Maandagvoormiddag was Boli Bolingoli één van de opvallende afwezigen op de eerste training van Club Brugge. Ivan Leko had de 21-jarige linksachter het voorbije half jaar onder zijn hoede bij Sint-Truiden, maar had geen plaats voor hem bij Blauw-Zwart.

Bolingoli vertoefde de voorbije dagen in Wenen om zijn transfer af te handelen. Aanvankelijk werd hij gelinkt aan een transfer naar Austria Wien, maar het ging hierbij om onderhandelingen met Rapid Wien. Intussen is de overgang voor drie seizoenen helemaal rond.

“Bolingoli vertrekt definitief naar Rapid Wenen. Daarover bereikten beide clubs en speler vandaag een akkoord”, klinkt het op de officiële website. “Rapid Wien werd vorig seizoen vijfde in de Oostenrijkse hoogste klasse. De Groen-Witten werden 32 keer landskampioen en zijn daarmee de meest succesvolle Oostenrijkse club ooit.”

Bolingoli maakte in 2013 zijn debuut voor Club Brugge, maar slaagde er nooit in om door te breken op Jan Breydel. Hij neemt afscheid met de volgende woorden: “Ik blik met veel plezier terug op mijn jaren in Brugge. Ik wil iedereen van de Club en in het bijzonder de Academy bedanken voor de kansen en zal Blauw-Zwart zeker blijven volgen!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws