Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: aanvaller van Club Brugge trekt naar FC Eindhoven

Club Brugge leent Dennis Van Vaerenbergh een seizoen uit aan FC Eindhoven

Terwijl de spelers van hun vakantie genieten, is het Brugse bestuur volop bezig met heel wat transferdossiers. Zowel langs inkomende als uitgaande zijde wordt er deze zomer immers heel wat beweging verwacht bij Blauw-Zwart. Intussen is er ook een beslissing genomen over belofte Dennis Van Vaerenbergh.

De 18-jarige aanvaller speelt sinds 2010 voor Club en doorliep zowel de Brugse als de Belgische jeugdelftallen. Afgelopen seizoen trainde hij geregeld mee met de A-kern en liet hij onder meer tijdens de UEFA Youth League zien wat hij in zijn mars heeft. Omdat het voor een Belgische topclub niet eenvoudig is om veelbelovende talenten speelgelegenheid te geven, stalt Blauw-Zwart Van Vaerenbergh een jaartje bij onze noorderburen.

“Club bereikte een akkoord met FC Eindhoven over een uitleenbeurt voor Dennis Van Vaerenbergh. FC Eindhoven, 11de in de Nederlandse tweede klasse, neemt de spits over tot het einde van het seizoen. De jonge spits gaat dus één seizoen ervaring opdoen in de Nederlandse Jupiler League”, klinkt het op de officiële website van Club Brugge.

Uitstekende contacten

Bij FC Eindhoven kijken ze reikhalzend uit naar de komst van één van de sterkhouders van de ploeg van Sven Vermant. “Dennis heeft overal laten zien doelpunten te kunnen maken, zo heeft hij ook een behoorlijk aantal goals gemaakt in de jeugdinterlands”, vertelt technisch manager Harm van Veldhoven op de website van FC Eindhoven.

“Met Club Brugge onderhouden we uitstekende contacten”, vervolgt Van Veldhoven. “We zijn ook erg verheugd met het feit dat we komend seizoen dit toptalent uit hun opleiding kunnen verwelkomen. Dennis is een speler die eraan toe is om zich via het platform van FC Eindhoven door te ontwikkelen.” Veel succes Dennis!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws