Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe topclub met steenrijke eigenaar springt in de dans om Izquierdo

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

Na het binnenhalen van de veertiende landstitel kreeg José Izquierdo de belofte dat hij deze zomer mag vertrekken bij een correct bod. Inter Milan, AC Milan en Sevilla hengelen al langer naar de diensten van ons Colombiaans goudhaantje, maar intussen voegt ook Olympique Marseille zich bij het lijstje met geïnteresseerden.

Izquierdo, die momenteel voor het eerst bij de nationale ploeg van Colombia vertoeft, is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop. Toch maakt hij zich een beetje zorgen, omdat Club een serieus prijskaartje rond zijn Gouden Schoen hangt. Zo zou Blauw-Zwart naar verluidt minstens 15 miljoen euro voor zijn linksbuiten willen vangen.

Volgens France Football heeft nu ook Marseille zijn oog laten vallen op Izquierdo. Voor de Franse topclub is de vraagprijs van Club alleszins niet onoverkomelijk. Eind vorig jaar werd de club namelijk overgenomen door Frank McCourt, een steenrijke Amerikaanse zakenman met een netto vermogen van meer dan 1 miljard euro. Begin dit jaar verkaste Dimitri Payet nog voor zo’n 29 miljoen euro van West Ham United naar Marseille.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws