Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nederlander op weg naar de uitgang bij Club? “Hij voelt zich niet meer gelukkig in Brugge”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Terwijl maandag de eerste training op het programma staat op Jan Breydel, stijgt in de tussentijd de transferkoorts bij Club Brugge. Blauw-Zwart zorgde al voor vijf versterkingen, maar ook langs uitgaande zijde komt er meer en meer beweging. 

Zo is de kans reëel dat Ricardo van Rhijn het al na één seizoen voor bekeken houdt op Olympia. De 26-jarige Nederlander lag duidelijk niet in de bovenste schuif bij Michel Preud’homme en verdween naarmate het seizoen vorderde op het achterplan. Daardoor kwam onze rechtsachter voor het laatst in actie op speeldag 4 van de Play-Offs, toen Club met 2-0 onderuit ging in het Astridpark.

Volgens Het Laatste Nieuws staat Van Rhijn wel open voor een vertrek. “De Nederlander, die pas vorige zomer overkwam van Ajax, voelt zich niet meer zo gelukkig in Brugge sinds hij eind vorig seizoen een paar keer naast de kern viel. Er is interesse uit Portugal en Frankrijk. Als hij daadwerkelijk vertrekt, heeft Club met Helibelton Palacios en Dion Cools voldoende op de rechterflank”, klinkt het in de krant.

Met Stefano Denswil vertrekt er mogelijk nóg een Nederlander. Onze 24-jarige centrale verdediger wil en hoeft niet per se weg, maar er is concrete belangstelling uit Italië. De grootste kanshebbers om straks andere oorden op te zoeken, blijven echter José Izquierdo en Bjorn Engels. In het geval van Joske is het wachten op een bod dat de 20 miljoen euro benadert, terwijl er vanuit Engeland een en ander begint te bewegen voor Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws