Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nakamba zorgt meteen voor primeur bij Club Brugge

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge heeft met Marvelous Nakamba zijn eerste grote vis binnengehaald. De 23-jarige opvolger voor Timmy Simons komt over van Vitesse en tekende een contract voor vier seizoenen. 

Met Nakamba versterkt Blauw-Zwart zich met “de beste balafpakker van de Eredivisie” (lees hier meer over zijn kwaliteiten). De defensieve middenvelder ontpopte zich de voorbije twee seizoenen tot een sterke controleur op het Arnhemse middenveld. Aan zijn opbouw van achteruit zou daarentegen nog wat schaafwerk zijn.

De komst van Nakamba zorgt ineens ook voor een primeur bij de Belgische vicekampioen. In ruim 125 jaar Club Brugge streek er immers nooit eerder een Zimbabwaan neer op Jan Breydel. Ethan Horvath was dan weer de eerste Amerikaan die een officiële wedstrijd speelde voor Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws