Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH wil van geen wijken weten en stuurt ook topclub wandelen: “Ik krijg onnoemelijk veel aanbiedingen”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Na 40 jaar non-stop profvoetbal is Michel Preud’homme meer dan ooit toe aan een sabbatperiode. Zo wil onze gewezen succescoach opnieuw tot rust komen op vakantie in Bordeaux, zijn tweede thuis. Heel wat ploegen proberen intussen om de Luikenaar op andere gedachten te brengen. Tevergeefs.

PAOK Saloniki zit sinds vorig weekend zonder trainer na het afscheid van Vladan Ivic en vertoonde verregaande interesse in Preud’homme. De Griekse topclub eindigde vorig seizoen tweede achter recordkampioen Olympiakos, maar sleepte wel de beker in de wacht.

Preud’homme bedankte de Grieken echter vriendelijk voor hun interesse. “Ik krijg onnoemelijk veel aanbiedingen – soms hele mooie – maar ik wijs iedereen met respect af. Ik wil echt tot rust komen”, aldus de ex-Club-coach tegenover HLN. Vorig jaar, toen MPH nog twijfelde over zijn toekomst bij Club, zou er al interesse vanuit Saloniki geweest zijn en zouden beide partijen zelfs even rond de tafel hebben gezeten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws