Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mogen Club-fans hoop op beloftensensatie opbergen? ‘Brodic kan Club Brugge verlaten’

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic reeg afgelopen seizoen de doelpunten aan elkaar bij de beloften van Club Brugge. Op sociale media werd door de Blauw-Zwarte aanhang dan ook meermaals opgeroepen om de veelbelovende Kroaat een kans te geven bij het eerste elftal. Michel Preud’homme liet de topschutter meetrainen met de grote jongens, maar tot speelminuten kwam hij niet. Intussen heeft de jonge spits zich wel in de kijker gespeeld.

“Fran scoorde heel veel bij onze B-ploeg en klopt steeds harder op de deur van het eerste elftal”, vertelde Ivan Leko onlangs in de Kroatische pers. Toch wil dat niet zeggen dat hij meteen kansen zal krijgen onder de nieuwe coach op Jan Breydel. “Er staan nog drie andere spelers voor hem in de pikorde. En er is natuurlijk een groot verschil tussen de Jupiler Pro League en de beloftencompetitie.”

Mogelijk biedt het ambitieuze Roeselare een uitweg voor Brodic. De ploeg uit 1B verloor vorig seizoen de titelmatch tegen Antwerp, maar wil straks opnieuw een gooi doen naar een plekje in 1A. Volgens Het Laatste Nieuws is een uitleenbeurt richting Schiervelde niet ondenkbaar. Hetzelfde geldt overigens voor Laurent Lemoine en Terry Osei-Berkoe, die beide interesse genieten van Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws