Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Miljoenentransfer Izquierdo krijgt vorm: “Twee clubs haken af, anderen concreet”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Na het binnenhalen van de veertiende landstitel legde Club Brugge heel wat miljoenenaanbiedingen voor José Izquierdo vlotjes naast zich neer. Ons Colombiaans goudhaantje kreeg daarbij de belofte dat hij deze zomer wél mag vertrekken en Joske acht de tijd ook rijp om zijn goeie prestaties te verzilveren.

Dinsdag kwamen Franse media met het nieuws dat Olympique Marseille zijn oog heeft laten vallen op Izquierdo. Volgens Het Nieuwsblad sprak het management van onze Gouden Schoen effectief met l’OM, maar is de Franse topclub – ondanks hun steenrijke eigenaar – niet in staat om de gevraagde transferprijs neer te leggen.

Blauw-Zwart wil minstens 15 miljoen voor zijn linksbuiten binnenrijven, maar hoopt op 20 miljoen euro. Eerder haakte ook het al langer geïnteresseerde Sevilla al af vanwege de hoge transfersom.

Voorts zouden er ook gesprekken geweest zijn met kapitaalkrachtige clubs als Paris Saint-Germain en AS Monaco, maar voor hen is Izquierdo verre van een prioriteit. De interesse vanuit Italië (Inter Milan en AC Milan), Engeland (twee niet nader genoemde teams) en Duitsland is wel nog steeds concreet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws