Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Miguel Van Damme heeft besluit genomen over aanbod van Club Brugge’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Volgens de vele geruchten zou Club Brugge eerstdaags Standard-doelman Guillaume Hubert officieel voorstellen als vijfde zomeraanwinst. In dat geval wordt er verwacht dat Sébastien Bruzzese naar KV Kortrijk trekt en ook Ludovic Butelle een andere uitdaging aangaat.

Gevolg: Blauw-Zwart speurt nog steeds naar een derde doelman. Daarvoor klopte het enigszins verrassend aan bij Cercle Brugge doelman Miguel Van Damme, maar die zou een contractverlenging bij de groene buren verkiezen boven een verhuis naar Jan Breydel. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws