Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Met diepe verachting is hij bij Club Brugge vertrokken”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Dinsdag viel er een opvallende overgang te noteren tussen Nederland en Duitsland. Ajax-trainer Peter Bosz, die zijn ploeg naar de Europa League finale tegen Manchester United leidde, hield het na één seizoen immers al voor bekeken in Amsterdam. Hij plaatste zijn handtekening onder een contract tot midden 2019 bij Dortmund. Een conflict met het bestuur en de sportieve staf, meer bepaald assistenten Bergkamp en Spijkerman, lag aan de basis voor zijn vertrek. Een verschijnsel dat ook Belgische topclubs al aan den lijve mochten ondervinden.

“Gerommel tussen trainers en assistenten is van alle tijden”, schrijft Hugo Camps in zijn column. “Ook Anderlecht en Club Brugge hebben een paar liquidaties achter hun naam. Denk aan de pijnlijke sortie van Jan Ceulemans en Emilio Ferrera bij Club en van Ivic bij Anderlecht. En recenter aan de diepe verachting waarmee Cristoph Daum in Brugge is vertrokken.”

Ook in het Astridpark, op Sclessin en in de Ghelamco Arena zat het er al eens bovenhands op tussen trainer en assistent. “Ariël Jacobs en Besnik Hasi hingen aan elkaar met spuug en ijzerdraad, in het bordeel Standard stonden lijf aan lijf-gevechten dag en nacht op uitbreken en de technische staf van AA Gent is een eenpersoonsstaat”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws