Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maxime Lestienne komt met heuglijk nieuws

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxime Lestienne maakte van 2010 tot 2014 het mooie weer bij Club Brugge, wat hem een lucratieve transfer naar het Qatarese Al-Arabi opleverde. Tijdens zijn uitleenbeurten aan Genoa en PSV kon hij echter nooit helemaal overtuigen. Toen vervolgens zijn moeder en vader op enkele maanden tijd overleden, was dat logischerwijs een enorme klap voor de flankspeler. Rubin Kazan nam hem van Al-Arabi over, maar in Rusland kwam hij vooral met negatieve verhalen over privé- en alcoholproblemen in de pers.

Afgelopen seizoen verzamelde Lestienne slechts 615 speelminuten en vond hij daarin 3 keer de weg naar doel. Rubin Kazan staat dan ook open voor een vertrek van de vleugelspits.

Onze gewezen smaakmaker kocht onlangs een villa in Moorslede, wat de geruchten over een terugkeer naar België aanwakkerde. Vanzelfsprekend heeft Club Brugge in dat geval een streepje voor. Met het verwachte vertrek van José Izquierdo speurt Blauw-Zwart namelijk nog naar een linksbuiten. Al lijkt Tal Ben Haim daarvoor in polepositie te liggen.

Hoe dan ook heeft Lestienne eindelijk nog eens een reden om te glimlachen. Via Instagram stuurde hij immers de wereld in dat hij in het huwelijksbootje gestapt is met Kiara Vanlerberghe. Van harte proficiat, Max!

Maxime Lestienne getrouwd met Kiara Vanlerberghe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws