Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Mathew Ryan verlaat Valencia voor 6 miljoen euro’

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

Na een geslaagde uitleenbeurt aan KRC Genk maakte Mathew Ryan al snel duidelijk dat hij straks wil doorbreken in de Primera Division of in de Premier League. Valencia wilde de 25-jarige Australiër aanvankelijk nog een nieuwe kans geven, maar Maty eiste garanties over speelgelegenheid. En zo lijkt het huwelijk tussen de gewezen publiekslieveling van Club Brugge en Valencia nu al op de klippen te lopen.

Begin mei werd duidelijk dat Brighton & Hove Albion concrete interesse vertoonde in Ryan. De vice-kampioen in The Championship bereidt zich voor op de Premier League en wil daarbij uitpakken met een betrouwbaar sluitstuk. Vooral trainer Chris Hughton heeft de doelwachter van Valencia al langer bovenaan zijn verlanglijstje staan.

Volgens diverse betrouwbare bronnen heeft Valencia intussen een akkoord bereikt met Brighton & Hove Albion. Naar verluidt is er zes miljoen euro gemoeid met de transfer. In de zomer van 2015 ving Club Brugge nog 7 miljoen euro voor Ryan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws