Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert kondigt vertrek van spits aan: “Voor hem is de concurrentie momenteel te zwaar”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft op dit moment vijf aanvallers in zijn rangen: Jelle Vossen, Wesley Moraes, Abdoulay Diaby, Carlos Strandberg en Emmanuel Dennis. Terwijl het verlengde verblijf van Vossen en Wesley nooit ter discussie stond, was er heel wat minder duidelijkheid over Diaby en Strandberg. Vincent Mannaert geeft een woordje uitleg.

Ondanks een horrorseizoen sloten Diaby en zijn manager niet uit dat de Franse Malinees deze zomer andere oorden zou opzoeken. De interesse die er na het kampioenenseizoen met 16 doelpunten was, is intussen echter serieus bekoeld. En dus is de kans groot dat Abdou nog een jaartje op Jan Breydel vertoeft.

“Hij is bijna volledig fit en zal er tegen de start van de Europese campagne en de competitie staan”, verduidelijkt Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad. “Een vertrek naar Oostende of Standard? Ik denk dat zijn ambitie elders ligt.”

Zware concurrentie

Carlos Strandberg kwam begin dit jaar over van CSKA Moskou, maar kon op uitleenbasis bij Westerlo geen potten breken. Hij mag zich ook komend seizoen aan een uitleenbeurt verwachten.

“Er zijn een viertal clubs die hem willen lenen. Hij speelt nu met Zweden op het EK voor ­beloften, maar de kans is groot dat hij nadien wordt uitgeleend. De concurrentie op zijn positie is zwaar”, besluit onze algemeen manager.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws