Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert komt met transferupdate over Izquierdo en Engels

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Als Club Brugge deze zomer de nodige miljoenen wil binnenrijven, zal het moeten hopen op een lucratieve overgang van José Izquierdo en in mindere mate Bjorn Engels. Maar hoe zit het intussen met de dossiers van onze flankaanvaller en verdediger die andere oorden willen opzoeken? Vincent Mannaert geeft duiding.

In de pers is al meermaals verschenen dat Blauw-Zwart minstens 15 miljoen euro wil vangen voor Izquierdo, maar dat bedrag wil onze CEO niet bevestigen. “Ik zie de relevantie niet in van me vast te pinnen op een bedrag. Er wordt vaak beweerd dat het de verkoper is die de prijs bepaalt, maar het is uiteindelijk de koper die de centen neerlegt.”

Al zijn er signalen die erop wijzen dat Club mag dromen van een – naar Brugse normen – monsterbedrag. “Izquierdo is nu international en heeft gescoord. Dat zal wel een invloed hebben op zijn prijs. Hoeveel concrete biedingen we al gehad hebben? Vijf. Uit de grote competities. Maar wie dat zijn, daar blijf ik discreet over.”

In het geval van Bjorn Engels wordt het moeilijker om een geschikte koper te vinden. De centrale verdediger kende immers niet zijn beste seizoen, maar zou volgens Ivan Leko toch zo’n 10 miljoen euro moeten opbrengen. Althans, dat vertelde hij in de Kroatische pers. “Ivan is de trainer, hij moet vooral zorgen dat de spelers beter worden (lacht). Neen, hij heeft dat in een bepaalde context gezegd. Voor Bjorn is er op dit moment geen akkoord”, besluit Mannaert in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws