Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Manager Izquierdo legt uit waarom de strijd om Joske nu écht losgebarsten is: “Mikken op 20 miljoen”

José Izquierdo (Club Brugge - Kortrijk)

José Izquierdo acht de tijd rijp om een stap hogerop te zetten. Club Brugge is bereid om hem te laten gaan, maar wil minstens 15 miljoen euro voor zijn goudhaantje vangen. Het ziet er intussen meer en meer naar uit dat Blauw-Zwart effectief een monstertransfer zal realiseren.

José Izquierdo maakte in de oefeninterland tegen Spanje zijn debuut voor Colombia, maar speelde zich pas écht in de kijker tegen Kameroen. De pijlsnelle linksbuiten knalde de 0-4 eindstand immers enig mooi tegen de touwen.

Volgens Norman Capuozzo, de manager van Izquierdo, heeft heel de voetbalwereld dat gezien. “Clubs uit de Serie A, de Bundesliga en de Premier League volgen hem intensief. Sinds zijn doelpunt zijn er al heel wat Engelse clubs bijgekomen. Het gevecht om José is daar losgebarsten”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Capuozzo heeft er overigens een erezaak van gemaakt om zoveel mogelijk geld in de wacht te slepen voor Joske. “We mikken nog altijd op 20 miljoen euro. Een correcte prijs, zeker nu José zich bewijst als international. We zien dan met de onderhandelingen wel op hoeveel we juist uitkomen. Ik zie hem ten laatste 15 juli vertrekken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws