Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Manager Engels spreekt zich uit over bizar gerucht

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

Björn Engels gaf de voorbije maanden meermaals aan dat hij zich klaar voelt voor een stap hogerop en droomt daarbij vooral van een transfer naar de Premier League. Donderdag ging op enkele Engelse Twitteraccounts een wel heel wild gerucht de ronde.

Zo beweerden sommigen dat Chelsea de verdediger wil aantrekken. Er werd zelfs gesproken over een akkoord ter waarde van maar liefst 30 miljoen euro. Het gaat echter om een kwakkel. “Dat is helemaal niet aan de orde”, zegt Evert Maeschalck, de manager van Engels, aan VoetbalPrimeur. “Bij zo’n bedrag gaan we meteen akkoord. Maar daar is dus helemaal niets van aan.”

Ondertussen wacht Engels wel nog altijd op zijn eerste speelminuten van het seizoen. In de oefenmatchen tegen Westkapelle en Oudenaarde bleef hij aan de kant. “Engels is gewoon fit en opnieuw op training. Hij volgt gewoon zijn programma en zal zonder problemen klaar geraken voor het nieuwe seizoen”, stelt Maeschalck gerust.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws