Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

LOL! Stefano Denswil pakt uit met geniale Instagram-foto

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Stefano Denswil groeide de voorbije jaren uit tot een echte sterkhouder in de defensie van Club Brugge. De 24-jarige Nederlander kan dan ook op de nodige interesse rekenen uit het buitenland, maar sluit een verlengd verblijf op Jan Breydel niet uit. 

Naast het veld laat Denswil zich opmerken met een opvallende foto. Voor de verjaardag van één van zijn broers prijkt het drietal in een gelijkaardige outfit met een rood hemd waarvan de gelijkenis met dat van Gert Verhulst in Samson & Gert treffend is.

“Zelfs de stoerste kerel kan drie broers die zij aan zij staan, niet klein krijgen. Mag God je vandaag en voor altijd zegenen. Gelukkige verjaardag”, klinkt het bijschrift van Denswil. Vind jij de zeven verschillen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws