Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Club Brugge fans: “Blijft tot de verbeelding spreken”

Denswil en Vormer (Westkapelle - Club Brugge)

Met de felbegeerde veertiende landstitel op zak zetten de supporters van Club Brugge afgelopen seizoen opnieuw hun beste beentje voor. Onder impuls van de twaalfde man was er zelfs geen enkele ploeg uit de Jupiler Pro League die de volle buit kon meenemen op Jan Breydel. En ook in voetbalseizoen 2017-2018 gaat de Blauw-Zwarte aanhang door op zijn elan.

Dat de Brugse fans geen resultaten nodig hebben om vol achter hun ploeg te staan, weten wij al langer dan vandaag. Club-supporter ben je immers niet voor even, maar voor het leven! Ook in Het Nieuwsblad merken ze op dat Blauw-Zwart – zelfs tijdens een oefenmatch tegen godbetert VV Westkapelle – op enorm veel belangstelling kan rekenen.

“Of nu Preud’homme of Leko de coach is, of Timmy Simons nu op het veld staat of op de bank zit, of Club nu kampioen is of niet: Blauw-Zwart blijft populair. Het weer zat dan wel tegen, maar toch daagden weer dik 1.500 mensen op voor een eerste oefengalopje in de Knokse deelgemeente. Club blijft bij het publiek tot de verbeelding spreken en is een garantie op een kassucces”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws