Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko kondigt enkele toptransfers aan en lost alvast één naam

Ivan Leko (Sint-Truiden)

Club Brugge heeft met het oog op volgend seizoen al vier spelers weten te strikken. Op de 27-jarige German Mera na, deed Blauw-Zwart tot dusver voornamelijk toekomstgerichte aankopen. Erhan Masovic (18), Emmanuel Bonaventure Dennis (19) en Elton Acolatse (21) zijn namelijk nog jong. 

Voor het aantrekken van gevestigde waarden was het wachten tot hoofdcoach Ivan Leko op Jan Breydel neerstreek. De 39-jarige Kroaat krijgt immers inspraak in het transferbeleid. Vanwege de belangrijke voorrondes in de Champions League heeft Club de intentie om zo snel mogelijk te handelen. Bovendien staat maandag de eerste training al op het programma.

“Het plan is om nog uit te pakken met twee à drie serieuze versterkingen”, onthult Leko in gesprek met 24 Sata. Daarvoor denkt Blauw-Zwart alvast aan Ivan Sunjic, de 20-jarige defensieve middenvelder van Lokomotiva Zagreb. “Sunjic staat inderdaad op onze lijst, we volgen hem op de voet”, vertelt onze trainer over zijn landgenoot. Franko Andrijasevic, tevens een Kroaat en de 25-jarige aanvallende middenvelder van NK Rijeka, is nog een andere transferpiste van de Belgische vicekampioen.

Tot slot kwam Leko nog even terug op de onverwachte aanbieding van Club. “Eerlijk gezegd dacht ik dat ze voor een ander type coach zouden gaan. Iemand met meer ervaring, met een uitgebreider cv. Maar blijkbaar appreciëren ze mijn manier van werken. Dit voelt voor mij als thuiskomen en ik heb er dan ook heel veel zin in om maandag aan de slag te gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws