Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lachwekkend gerucht: ‘Club Brugge wil in ruzie vertrokken ex-speler terug’

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

De zomermercato duurt nog twee maanden, maar Club is al ver gevorderd met zijn huiswerk. Dankzij de komst van Mera, Masovic, Hubert, Dennis, Acolatse, Nakamba en Vanlerberghe heeft het al in elke linie versterking gehaald. Maar klaar is Club nog niet en zowat dagelijks duiken er nog namen van potentiële transferdoelwitten op.

Al is het laatste gerucht dat opdook wel heel erg bizar. Naast Nehuén Paz is volgens Lider en Esportes immers ook Ronald Vargas in beeld. Voor wie het alweer vergeten zou zijn: de Venezolaanse middenvelder, die op dit moment transfervrij is na een passage bij AEK Athene, speelde van 2008 tot 2011 al bij Club, waar hij toen ploegmaat was van Ivan Leko. Hij vertrok destijds met slaande deuren naar Anderlecht, waarmee hij persona non grata werd bij vele fans.

Na die transfer haalde Vargas bovendien nooit meer het niveau dat hij bij Club haalde, waardoor deze transfer wel heel bizar zou zijn. Laat ons dus hopen dat ze zich in Venezuela gewoon van ‘Brugge’ vergist hebben. Vorige week werd Vargas immers nog aan Cercle Brugge gelinkt…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws