Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

KNAP! Met deze woorden zorgt Ryan voor geweldige ommekeer in het leven van zijn moeder

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Het was in de zomer van 2013 toen Mathew Ryan de oversteek naar Europa maakte en een contract bij Club Brugge tekende. Daarna volgde een avontuur bij Valencia met een tussenstop in de Luminus Arena. Straks wil Maty garanties wanneer hij terugkeert naar de Primera Division, maar eerst staan er nog wat interlandverplichtingen en een wel erg speciale vakantie op het programma.

Carol, de mama van Ryan, is een alleenstaande moeder die Mathew en zus Megan heeft grootgebracht terwijl ze meerdere jobs uitoefende om haar gezin te kunnen onderhouden. Door de voetbalcarrière van haar zoon zien de twee elkaar nog maar heel zelden en daar heeft Carol het erg moeilijk mee.

“Als je niet gelukkig bent, doe er dan iets aan”, vertelde Ryan aan zijn moeder. Woorden die zijn mama ter harte nam, want voor het eerst in haar leven neemt ze ontslag om de verloren tijd samen met Maty en Megan in te halen.

Terugkeer naar België?

“Ik had eerst gevraagd om mijn loopbaan te onderbreken, maar zoveel vrijaf wilden ze me niet geven. Maar ik voelde dat dit iets was wat ik moest doen, nu ik voldoende fit en gezond ben”, aldus Carol in gesprek met The World Game. Ze zal haar familie in Schotland bezoeken, het tennistoernooi in Wimbledon meepikken en Ryan van dichtbij volgen bij welke club dan ook.

De kans is groot dat dat Valencia wordt, maar desondanks zet onze gewezen publiekslieveling de deur op een kier voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. “Never say never. Ik wil op het hoogste niveau spelen en ik heb een contract bij een club die op dat niveau zit. Mijn overeenkomst met Valencia loopt nog vier jaar. Ik hoop terug te keren naar de Spaanse competitie. Maar na wat er gebeurd is, wil ik een soort van zekerheid. Ik wil weten dat ik daar ga spelen, anders zoek ik iets anders”, klinkt het klaar en duidelijk in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws