Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kiest Meunier na één uitstekend seizoen PSG al voor opmerkelijke transfer?

Thomas Meunier (Club Brugge)

Heel wat sceptici fronsten de wenkbrauwen toen Thomas Meunier vorige zomer Club Brugge inruilde voor een avontuur bij het grote Paris Saint-Germain. Een jaar later heeft onze gewezen rechtsachter maar liefst 18 basisplaatsen op de teller staan in de Franse hoofdstad en kreeg hij af en toe zelfs de voorkeur op concurrent Serge Aurier. Heel wat analisten bestempelden de Rode Duivel zelfs als de enige geslaagde PSG-transfer van de voorbije mercato. 

Door zijn goeie prestaties heeft Meunier zich vanzelfsprekend in de kijker gespeeld. Zo meldt Sport-Express dat de rechtsback helemaal bovenaan het verlanglijstje van Spartak Moskou staat. Trainer Massimo Carrera is naar verluidt een grote fan van de Luxemburger en zou binnen de club hameren op zijn komst. De Russische landskampioen beschikt bovendien over gigantische financiële middelen om de ex-Bruggeling een lucratief voorstel te doen.

De kans dat deze opmerkelijke transfer effectief plaatsvindt, is hoe dan ook zeer klein. Enerzijds is PSG erg tevreden over Meunier en dus zeker géén vragende partij om hem te laten vertrekken, anderzijds heeft de speler zelf het uitstekend naar zijn zin in het Parc des Princes. Hij ligt tot slot nog onder contract tot midden 2020.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws