Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kan Fran Brodic volgend seizoen wél rekenen op speelkansen? Ivan Leko geeft het antwoord

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic reeg afgelopen seizoen de doelpunten aan elkaar bij de beloften van Club Brugge en was één van de absolute uitblinkers in de ploeg van Sven Vermant. Op sociale media werd door de supporters dan ook meermaals opgeroepen om de veelbelovende Kroaat een kans te geven bij het eerste elftal. De 20-jarige aanvaller mocht van Michel Preud’homme af en toe meetrainen met de grote jongens, maar speelminuten bleven uit. Brengt Ivan Leko daar verandering in?

In gesprek met de Kroatische pers werd er bij Leko al snel gepolst naar zijn visie over landgenoot Brodic. “Fran scoorde heel veel bij onze B-ploeg en klopt steeds harder op de deur van het eerste elftal. Maar er staan drie andere spelers voor hem in de pikorde”, klinkt het klaar en duidelijk tegenover tportal.hr.

Voorts werd de kersverse Club-coach aan de tand gevoeld over een transfergerucht. De voorbije maanden dook de naam van Ivan Sunjic, de defensieve middenvelder van Lokomotiva Zagreb, namelijk geregeld op als transferdoelwit van Blauw-Zwart. “Daar kan ik momenteel weinig over kwijt. Enkel dat het bestuur van Club al voor mijn komst bezig was met het dossier van Sunjic”, besluit Leko over de Kroatische middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws