Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kan Club Brugge kruis maken over transfer? “Ze handelden achter onze rug, we stappen naar de FIFA”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Vrijdagmorgen kon je op BlauwZwartFans al lezen dat de 18-jarige Riley McGree zijn medische testen onderging in Brugge. Dat wil echter nog niet zeggen dat de overgang van de Australische international helemaal rond is. In het verleden pakte Club immers al vaker uit met medische testen in een prille fase van de onderhandelingen. Bij Adelaide United zijn ze hoe dan ook furieus over de manier waarop Blauw-Zwart te werk gaat.

“Wij hebben onder geen enkel beding toestemming gegeven voor medische testen”, vertelt een kwade voorzitter Greg Griffin aan Courier Mail. “Wij tekenen geen transferpapieren en hebben al twee aanbiedingen van die club geweigerd. We hebben over niets een akkoord bereikt. Ik heb Club Brugge twee keer wandelen gestuurd. Maar als ze niet krijgen wat ze willen, handelen ze blijkbaar achter onze rug.”

Griffin is niet te spreken over de onderhandelingsmethode van de Belgische vice-kampioen. “Riley is nog maar een tiener. Club heeft regels overtreden en ik ga hiermee naar de FIFA”, klinkt het klaar en duidelijk. De vraag is nu of Club daadwerkelijk in de fout ging door McGree medische testen te laten afleggen. Blauw-Zwart heeft er naar verluidt alle vertrouwen in dat de deal alsnog in orde komt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws