Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kalinic heeft goed nieuws voor supporters van Club Brugge

Lovre Kalinić

Dat de Jupiler Pro League in de lift zit, bewezen de Belgische ploegen de voorbije jaren op het Europese toneel. Ook vanuit Kroatië houden ze onze competitie met extra aandacht in de gaten. Met Lovre Kalinic en Franko Andrijasevic beschikt AA Gent immers over twee internationals. En ook Club Brugge kiest met Ivan Leko als coach voor een Kroaat. 

Leko heeft op zijn 39ste nog veel te bewijzen als trainer, maar desondanks is Kalinic van mening dat Blauw-Zwart een prima keuze gemaakt heeft met zijn landgenoot. Van het voetbal van Michel Preud’homme was hij daarentegen minder fan.

“Club Brugge heeft niet echt indruk op me gemaakt met wat het vorig seizoen liet zien, maar Sint-Truiden met Leko op de bank voetbalde wél erg goed. Het is een club met een erg bescheiden budget, maar op het einde zaten ze wel dicht bij Europees voetbal. Je kon zien dat Leko een uitstekende organisatie had neergezet”, aldus de keeper van de Buffalo’s tegenover Sportske Novosti.

Kalinic is ervan overtuigd dat de Brugse fans heel wat moois te zien zullen krijgen in voetbalseizoen 2017-2018. “Ja, Club Brugge heeft een een hele goede zaak gedaan met Leko en ik twijfel er niet aan dat ze veel beter zullen presteren dan wat ze vorig seizoen hebben laten zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws