José Izquierdo ziet droom in vervulling gaan

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

Voorlopig kan José Izquierdo vanwege interlandverplichtingen nog niet ten volle van zijn vakantie genieten. Al is onze Gouden Schoen daar allesbehalve rouwig om. Deel uitmaken van de Colombiaanse nationale ploeg is immers áltijd een kinderwens geweest van Joske.

“Ik ben heel blij en fier dat ik voor het eerst opgeroepen werd”, opent Izquierdo. “Dit is een droom die in vervulling gaat. Mijn sterke punten zijn mijn snelheid en scorend vermogen. Ik hoop dat ik het team veel kan bijbrengen.”

Voorts beseft onze vleugelspits dat hij veel te danken heeft aan de Jupiler Pro League. “Het Belgische voetbal heeft mij gevormd. Ik ben er een betere voetballer geworden, zowel op fysiek als tactisch vlak. Ik vind nu ook veel gemakkelijker de weg naar doel dan vroeger.”

Club wil kassa laten rinkelen

Tot slot weet ons goudhaantje zelf ook nog niet waar zijn toekomst ligt. “Ik heb er geen idee van, het hangt ook van mijn manager en de club af. Sevilla heeft altijd interesse getoond, maar Club vraagt veel geld voor me”, klinkt het in een interview met AS. Naar verluidt wil Blauw-Zwart minstens 15 miljoen euro voor zijn linksbuiten vangen.

Komende weken staan er voor Izquierdo & co twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma. Op woensdag 7 juni om 21.30 uur neemt Colombia het op tegen Spanje, op dinsdag 13 juni om 20.30 uur wacht de confrontatie met Kameroen.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws