Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jelle Vossen komt met droevig nieuws

Jelle Vossen op de bank

Jelle Vossen heeft zijn verlof doorgebracht met vrouw Audry en dochter Alixe. Het drietal trok daarvoor naar Andalusië. Na de trip richting Spanje bezocht de Bruggeling zijn familie in Limburg. Zijn vakantie eindigt echter alsnog in mineur.

“We kozen – mede door onze stages aldaar – voor bekend terrein. Marbella net voor de zomerintocht was een ideale bestemming om lekker te relaxen. Het was de eerste keer dat we met z’n allen op reis gingen”, vertelt onze aanvaller op de officiële site.

Net voor de start van de voorbereiding is de oma van Vossen echter overleden. “Maak je geen zorgen. Ik zal haar alles vertellen over jou. Slaapzacht oma”, klinkt het bijschrift via onderstaande foto op via Instagram, verwijzend naar dochter Alixe die haar overgrootmoeder nooit gekend zal hebben. Bij deze wil BlauwZwartFans zijn oprechte medeleven betuigen aan Jelle, zijn familie en alle andere nabestaanden. YNWA!

Don’t worry, I’ll tell her everything about you… ❤️ Slaapzacht Oma 😢

Een bericht gedeeld door Jelle Vossen ⚽✌ (@vossenjelle) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws