Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Jelle Vossen kan naar Primera Division verkassen’

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Jelle Vossen streek in de zomer van 2015 neer op Jan Breydel. De 28-jarige aanvaller bewees in de voorbije twee seizoenen dat hij zijn neus voor doelpunten nog altijd niet kwijt is. In het kampioenenjaar vond hij 14 keer de weg naar doel, afgelopen seizoen 16 maal. Dat torinstinct is ook de buitenlandse ploegen niet ontgaan.

Zo speurt Sevilla in de Jupiler Pro League naar een nieuwe goalgetter. De Spaanse topclub heeft dankzij Carlos Bacca namelijk goeie herinneringen aan spitsen uit de Belgische competitie.

Eerder raakte al bekend dat de Spanjaarden zich graag zouden versterken met José Izquierdo, maar hun bod van 12 miljoen euro is ontoereikend voor Club Brugge. Op zoek naar een alternatief zijn zowel Jelle Vossen als Lukasz Teodorczyk op de radar van Sevilla verschenen. Dat weet Estadio Deportivo.

Toch is een overgang van één van beide aanvallers weinig waarschijnlijk. Vossen is gelukkig in Brugge met zijn gezin en ligt nog tot 2020 onder contract bij Blauw-Zwart. Bovendien leerde hij bij Middlesbrough en Burnley dat een transfer naar het buitenland niet altijd zaligmakend is. Anderlecht plakt dan weer een prijskaartje van 15 tot 20 miljoen euro op het hoofd van Teo, een bedrag dat de nummer 4 uit La Liga niet zomaar op tafel zal willen leggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws