Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko komt met slecht nieuws voor de pers

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Club Brugge won zaterdagavond met 0-9 van VV Westkapelle. Naar goede gewoonte tekenden heel wat persjongens present bij de eerste oefenmatch van Blauw-Zwart, maar zij kregen jammerlijk nieuws te horen van Ivan Leko.

De 39-jarige Kroaat en zijn manschappen waren immers niet beschikbaar voor interviews. “Nieuwe bazen, nieuwe wetten”, vertelt Johan De Caluwé via Radio 1. “Leko beslist om na deze wedstrijd en ook volgende week woensdag in Oudenaarde en zaterdag in Torhout geen interviews te geven. Ook de spelers mogen dat niet doen. Jammer, maar laten we de gesprekjes dan maar houden na de echt belangrijke wedstrijden.”

De komende oefenmatchen zullen diverse media hun verslagen dus niet kunnen opleuken met reacties van onze trainer of spelers. Tegenover ClubTV mochten doelpuntenmakers Thibault Vlietinck en Dion Cools dan wél weer reageren. Lees of bekijk hier hun visie op de ruime overwinning tegen VV Westkapelle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws