Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ivan Leko heeft knoop over Brandon Mechele doorgehakt’

Brandon Mechele op kampioenenviering

Ivan Leko had sinds de wintermercato drie huurlingen van Club Brugge onder zijn hoede: Sébastien Bruzzese, Boli Bolingoli en Brandon Mechele. Laatstgenoemde zou – ondanks tegenstrijdige eerdere berichten – dichtbij een terugkeer naar Jan Breydel staan.

Woensdag pakte Het Laatste Nieuws uit met een lijst van 7 spelers die geen toekomst meer hebben bij Blauw-Zwart. De meest opvallende naam daarbij was die van Mechele. De 24-jarige centrale verdediger was immers één van de absolute sterkhouders op Stayen.

Het Belang van Limburg meldt vandaag dat het uit goede bron vernomen heeft dat Mechele wél degelijk een toekomst heeft bij Club. Zo zou Leko erop aangedrongen hebben dat de verdediger komend seizoen wordt toegevoegd aan de A-kern van Club Brugge.

Basisplaats?

Als Mechele effectief terugkeert, kan hij de concurrentie aangaan met Benoît Poulain, German Mera en Erhan Masovic. Ook Stefano Denswil voelt overigens wel wat voor een extra jaartje Club. Bjorn Engels wil dan weer vertrekken, maar mag dat enkel bij een bod van 10 miljoen euro of meer.

Een streep door de rekening van de Kanaries, die eerder Bruzzese al links lieten liggen. Wellicht trekt de 28-jarige goalie om die reden naar het geïnteresseerde KV Kortrijk. Enkel de derde huurling, Boli Bolingoli, komt nog in aanmerking voor een verlengd verblijf bij STVV.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws