‘Italiaanse grootmacht wil gevraagde miljoenen op tafel leggen voor Izquierdo, maar speler en entourage twijfelen’

José Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

José Izquierdo maakte woensdagavond zijn debuut bij de nationale ploeg van Colombia. Onze pijlsnelle flankaanvaller kreeg in de vriendschappelijke interland tegen Spanje een invalbeurt van 7 minuten, maar kon niets meer veranderen aan de 2-2 eindstand. In de tussentijd heeft ook AS Roma zich gemeld voor de Gouden Schoen.

De vicekampioen uit de Serie A houdt serieus rekening met een vertrek van Mohamed Salah, die voor zo’n 40 miljoen euro naar Liverpool zou verkassen. Vooral technisch directeur Monchi – die vorig jaar nog bij Sevilla werkte en ook daar al aandrong op de komst van Izquierdo – ziet in de Brugse vleugelspits de ideale vervanger voor Salah.

Volgens Het Nieuwsblad is AS Roma bereid om de transfersom – tussen de 15 en 20 miljoen euro – te betalen, maar twijfelt de entourage van Joske of een overgang naar de Giallorossi wel de beste optie is.

“Izquierdo is er maar één van de pistes, terwijl hij en zijn entourage een overstap verkiezen naar een club die van zijn komst een absolute prioriteit maakt. Dan is een overstap naar een ploeg uit de Premier League nog steeds het meest waarschijnlijk. Daar deden tot nog toe twee ploegen een concreet voorstel”, klinkt het in de krant. Voorts blijft ook de interesse van Inter en AC Milan concreet.

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Ex-voorzitter Racing Genk doet bizarre uitspraak over titelstrijd

Oud-voorzitter Jos Vaesen liet in Het Nieuwsblad een nogal bizarre gedachte over de kampioen van de Jupiler Pro League dit seizoen horen.

“Dat ik efficiënt kan doorwerken, bezorgt me een pak energie”

Het is van moeten. Blijf in uw kot. En dat geldt ook voor een ondernemer als Bart Verhaeghe. "Zoals...

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.