Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath en Hubert… Maar wat met Butelle? Mannaert schept duidelijkheid

Ludovic Butelle (Club Brugge - Genk)

Komend seizoen zal Ethan Horvath aanvatten als nummer één van Club Brugge. Zomeraanwinst Guillaume Hubert moet de 22-jarige Amerikaan het vuur aan de schenen proberen te leggen. Dat heeft wellicht ook gevolgen voor Ludovic Butelle. 

Na een teleurstellend seizoen waarbij hij door Michel Preud’homme aan de kant geschoven werd, is de kans groot dat Ludo straks de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt.

“Hij is één van onze drie potentiële titularissen op dit moment, maar ik denk dat de kans groter is dat hij wil vertrekken dan dat hij wil blijven. Er is interesse uit Frankrijk”, vertelt Vincent Mannaert aan Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws