Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Haalde Blauw-Zwart potentiële topper in huis? “Club Brugge is geen eindpunt voor hem”

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

Afgelopen donderdag toverden Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe niemand minder dan Ivan Leko uit hun hoed. De 39-jarige Kroaat mag zichzelf voor het eerst bewijzen bij een topclub. Volgens Hans Vander Elst – de gewezen hulptrainer van Leko bij OHL – een goeie zet van Club Brugge.

“Het is een ambitieuze trainer die ver kan geraken. Club Brugge is geen eindpunt voor hem. Hij heeft zo’n charisma dat hij heel snel enthousiasmerend werkt voor iedereen rond zich”, vertelt Vander Elst Hans aan Het Nieuwsblad. En onze gewezen middenvelder is naar verluidt ook goed in het tevreden houden van een kern. “Hij houdt perfect het midden tussen een aangename werkomgeving en duidelijke lijnen, verantwoordelijkheden en afspraken.”

Tot slot heeft onze kersverse coach een duidelijke visie die hij wil doordrukken. “Ik heb nog nooit een speler gezien die op het moment dat hij stopte als voetballer, al zo’n duidelijke visie had. Ivan wist perfect waar hij naartoe wilde. Meestal hebben spelers die trainer worden wel wat ideeën, maar is een inloopperiode toch noodzakelijk. Bij hem niet.” Leko was in het verleden actief als hoofdtrainer bij OHL, als T2 bij PAOK Saloniki en vorig seizoen opnieuw als T1 bij Sint-Truiden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws