Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Franky Van der Elst heeft na aanstelling Leko belangrijke tip voor het bestuur van Club Brugge

Franky Van der Elst (analist)

Niet Frank de Boer, Francky Dury, Felice Mazzu of Peter Maes, maar wel Ivan Leko is de opvolger van Michel Preud’homme bij Club Brugge. Volgens de ene verdient hij het voordeel van de twijfel, volgens de ander is de 39-jarige Kroaat nu al een vogel voor de kat. En dan wordt al snel de vergelijking met Jan Ceulemans gemaakt.

Franky Van der Elst is van mening dat de kersverse Club-coach een eerlijke kans verdient. “Club Brugge maakt met Leko een verrassende keuze, maar dat hoeft niet te betekenen dat het slecht zal uitdraaien”, klinkt het tegenover Proximus 11.

Al heeft hij daarbij wel een belangrijke tip voor CEO Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe. “Het bestuur van Club moet wel voor een kwaliteitsinjectie in de spelersgroep zorgen. Het moet Leko de wapens geven om de ambities waar te maken.”

Tot dusver versterkte Blauw-Zwart zich al met centrale verdedigers German Mera (27) en Erhan Masovic (18), flankaanvaller Elton Acolatse (21) en aanvaller Emmanuel Bonaventure Dennis (19). Heel wat transferdossiers zijn echter nog lopende. Zo wil Club sowieso nog een ervaren en leidinggevende verdedigende middenvelder naar Jan Breydel halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws