Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dury reageert op soap rond Coopman: “Ik ben zelfs naar de raad van bestuur gestapt”

Francky Dury (Zulte Waregem)

De voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 is momenteel volop aan de gang, maar Sander Coopman weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De 22-jarige middenvelder was afgelopen seizoen één van de smaakmakers in Play-Off 1 en werd daarvoor beloond door Club Brugge met een contractverlenging tot 2020.

Desondanks is Blauw-Zwart bereid om Coopman nog een jaartje uit te lenen voor zijn ontwikkeling. Francky Dury – die een boon heeft voor de Bruggeling – ziet het graag gebeuren, maar tot dusver wil Zulte Waregem de gevraagde huurprijs van €200.000 niet op tafel leggen.

“Ik hoop nog steeds om Coopman een jaar te kunnen huren”, vertelt Dury aan Het Nieuwsblad. “Ik steek niet weg: daar (het lagere transferbudget, nvdr) is intern al over gediscussieerd geweest. Ik ben zelfs naar de raad van bestuur gestapt, waar ik heb verkregen dat mijn sportief budget binnen het totale budget wordt opgetrokken.” Het is echter nog maar de vraag of dat zal volstaan om Coopman opnieuw naar Essevee te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws