Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie keer goed nieuws voor Club Brugge

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (2)

Na de met 0-9 gewonnen wedstrijd tegen VV Westkapelle hervatte Club Brugge maandag de groepstrainingen. Komende woensdag volgt er een nieuwe oefenpot tegen KSV Oudenaarde. 

In aanloop naar de match tegen KSV Oudenaarde niets dan goed nieuws op het Brugse trainingsveld. Eerst en vooral is aanwinst Marvelous Nakamba neergestreken op Jan Breydel. Maandag trainde de van Vitesse overgekomen defensieve middenvelder voor het eerst mee met zijn nieuwe ploegmaats. Het Nieuwsblad merkte op dat de international van Zimbabwe er meteen invloog. De ‘beste balafpakker uit de Eredivisie’ moet straks uitgroeien tot dé opvolger van Timmy Simons. Normaal gesproken krijgt Nakamba woensdag al zijn eerste speelminuten.

Daarnaast zag Ivan Leko ook twee bekende gezichten voor het eerst aansluiten. Abdoulay Diaby is volledig hersteld van zijn blessure aan de adductoren en kon voor het eerst in maanden een volledige groepstraining afwerken. Ook Bjorn Engels, die vorige week nog individueel trainde, ging voluit. De centrale verdediger aast wel nog steeds op een transfer. Uit voorzorg zullen Diaby en Engels wellicht nog gespaard worden tegen KSV Oudenaarde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws