Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Done deal: Club Brugge betaalt 500.000 euro voor zomeraanwinst nummer 5’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Half juni staat de inkomende transferteller al op vijf stuks bij Club Brugge. Nadat eerder German Mera (Deportivo Cali), Elton Acolatse (Westerlo), Erhan Masovic (FK Cukaricki) en Emmanuel Bonaventure Dennis (Zorya Luhansk) neerstreken op Jan Breydel, is nu ook de deal met Standard-doelman Guillaume Hubert helemaal rond.

Blauw-Zwart bereikte woensdag al een persoonlijk akkoord met Hubert zelf, maar heeft nu ook een overeenkomst met Standard op zak. Op zich is dat geen verrassing, aangezien de Rouches niet langer op het 23-jarige sluitstuk rekenden. Jean-François Gillet kreeg in Luik de voorkeur op Hubert en op het einde van het seizoen stak zelfs de 19-jarige Arnaud Bodart hem voorbij in de pikorde.

Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad plaatst Hubert – na het afleggen van zijn medische testen – vandaag zijn handtekening onder een contract voor 4 seizoenen. Club betaalt naar verluidt een half miljoen euro voor zijn nieuwe goalie.

De bedoeling is dat Hubert reservedoelman wordt achter de nieuwe nummer één Ethan Horvath. Daardoor is de kans groot dat Ludovic Butelle zijn conclusies trekt en een nieuwe uitdaging aangaat. Sébastien Bruzzese zou op zijn beurt dit weekend zijn overgang naar KV Kortrijk officialiseren. Als derde doelman denkt de vicekampioen nog steeds aan Cercle-keeper Miguel Van Damme. Eind deze week zou er ook over zijn toekomst duidelijkheid volgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws