Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Doek is gevallen voor 3 Brugse huurlingen van Sint-Truiden’

Boli Bolingoli (Club Brugge - Kortrijk)

Bij gebrek aan speelgelegenheid op Jan Breydel trokken Brandon Mechele, Sébastien Bruzzese en Boli Bolingoli begin dit jaar op uitleenbasis naar Sint-Truiden. Intussen is er ook duidelijkheid over hun toekomst. 

Mechele was onder Ivan Leko één van de steunpilaren van de Truiense defensie en wordt daarvoor beloond met een nieuwe kans bij Club Brugge. De 24-jarige centrale verdediger tekende dan ook present op de eerste training.

Van Sébastien Bruzzese was er geen spoor. Door de komst van Guillaume Hubert lijkt zijn lot bezegeld. De 28-jarige doelman wordt naar alle waarschijnlijkheid eerstdaags voorgesteld bij KV Kortrijk.

Over Boli Bolingoli heerste er lang onduidelijkheid, maar de 21-jarige linksachter was eveneens één van de opvallende afwezigen op de eerste oefensessie en lijkt geen toekomst meer te hebben bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws