Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze verjaardagstaart verklapt zomertransfer nummer 6 bij Club Brugge’

'Deze verjaardagstaart verklapt zomertransfer nummer 6 bij Club Brugge'

Club Brugge zit dezer dagen niet stil op de transfermarkt. Nadat eerder German Mera, Elton Acolatse, Erhan Masovic, Dennis Emmanuel Bonaventure en Guillaume Hubert al werden binnengehaald, lijkt het slechts een kwestie van tijd vooraleer ook Luis Fernando Sinisterra neerstrijkt op Jan Breydel.

Sinisterra mocht zaterdag 18 kaarsjes uitblazen, wat betekent dat hij vanaf nu zijn handtekening onder een Europees profcontract mag plaatsen. Meteen ook de reden waarom Blauw-Zwart zijn transferdoelwit nog niet eerder vastlegde.

Op Instagram plaatste de Colombiaanse flankaanvaller trots een foto van zijn verjaardagstaart, waarop zowel de logo’s van ex-ploeg Once Caldas als dat van toekomstige werkgever Club Brugge prijken.

Naar verluidt ligt er in Brugge een vierjarige overeenkomst klaar voor de jonge vleugelspits. Sinisterra moet op termijn de opvolger van José Izquierdo worden. Beide spelers beschikken met Go Pro Sport Management overigens over hetzelfde makelaarsbureau.

Compartiendo en familia⚽️💪🏾 @goprosport.agency @ncapuozzo @joseizquierdo7 @alejandrogc10

Een bericht gedeeld door Luis Sinisterra (@luis_sinisterra11) op

Maak kennis met Fernando Luis Sinisterra

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws