Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze 9 spelers worden niét verwacht op eerste training van Club Brugge

Club Brugge mascotte

Op maandag 19 juni begint Club Brugge aan de voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018. Ivan Leko & co doen dat niet zoals de afgelopen jaren in Westkapelle, maar gewoon in de schaduw van het vertrouwde Jan Breydelstadion. 

Na een maand vakantie verzamelen de spelers van Blauw-Zwart om 11 uur voor hun eerste (open) veldtraining onder leiding van Leko. Dinsdag en woensdag staan vervolgens trainingen én medische testen op het programma, waarbij telkens de helft van de groep op het oefenveld zal verschijnen.

De aanwezige supporters kunnen maandag voor het eerst een glimp opvangen van nieuwkomers Elton Acolatse, Erhan Masovic, Emmanuel Bovaventure Dennis en Guillaume Hubert. German Mera – die afgelopen nacht de terugmatch van de Colombiaanse titelfinale verloor – is er logischerwijs nog niet bij.

Extra tijd om transfer te regelen

Op onze internationals moeten we sowieso nog even wachten. Ethan Horvath (Verenigde Staten), Lior Refaelov (Israël), Dorin Rotariu (Roemenië) en José Izquierdo (Colombia) worden pas verwacht op vrijdag 30 juni. In het geval van onze Gouden Schoen is de kans reëel dat hij tegen dan een nieuwe club gevonden heeft. Carlos Strandberg is momenteel met Zweden actief op het EK U21, maar wordt normaal gesproken opnieuw uitgeleend.

Tomás Pina wil dan weer terugkeren naar Spanje en krijgt van Club tot eind deze maand de tijd om op zoek te gaan naar een transfer. Volgens Het Nieuwsblad worden terugkerende huurlingen Dylan Seys (Twente) en Jean-Charles Castelletto (Red Star Paris) eveneens niet op het trainingsveld verwacht. De uit blessure terugkerende Abdoulay Diaby en trainees als Niels Verburgh, Senne Lynen, Joel Ito en Terry Osei-Berkoe tekenen daarentegen wél present.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws