Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dan tóch nog een verrassing in de trainersstaf van Club Brugge, die intussen helemaal rond is’

Ivan Leko (Sint-Truiden)

Na het vertrek van Michel Preud’homme verandert er heel wat in de technische staf van Club Brugge. Stephan Van Der Heyden en Stan Van den Buijs werden naar de uitgang begeleid, omdat Ivan Leko bij zijn aanstelling als hoofdtrainer van Club Brugge al snel duidelijk maakte dat hij graag zijn T2 Patrick Van Kets en T3 Edward Still van bij Sint-Truiden naar Jan Breydel zag komen. Blauw-Zwart geeft echter de voorkeur aan een meer ervaren hulptrainer.

Drie dagen voor de eerste oefensessie is de trainersstaf helemaal rond bij de Belgische vicekampioen. Leko krijgt straks het gezelschap van assistent-coach Rudi Cossey en T3/video-analist Edward Still. Beide heren plaatsten hun handtekening onder een contract voor twee seizoenen. Aanvankelijk werd verwacht dat Van Kets T3 zou worden, maar volgens Het Nieuwsblad verkiest hij om op Stayen te blijven.

Cossey speelde van 1990 tot 1995 bij Club Brugge en heeft al heel wat ervaring als T2. Zo stond hij in het verleden op de loonlijst van Lokeren, Bergen, AA Gent en KRC Genk. Bij de Buffalo’s werkte hij samen met Hein Vanhaezebrouck, bij de Limburgers met Peter Maes. Een half jaar geleden werd onze gewezen verdediger samen met Maes ontslagen in de Luminus Arena.

UPDATE 18.53 uur: intussen werd bovenstaand nieuws bevestigd door de officiële site van Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws