Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Coopman zat samen met Club Brugge en weet zo goed als zeker waar zijn toekomst ligt’

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Na enkele seizoenen met nauwelijks speelminuten bij Club Brugge verkaste Sander Coopman naar Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek ontpopte de 22-jarige middenvelder zich onder de vleugels van Francky Dury tot één van de revelaties van Play-Off 1.

Woensdagvoormiddag – nog voor de officiële bekendmaking van de nieuwe shirts – zat Coopman een eerste keer rond de tafel met Club Brugge. Wat volgde was een verkennend gesprek over zijn toekomst.

Een definitieve beslissing was nog niet aan de orde, maar volgens Het Laatste Nieuws mogen we Coopman straks opnieuw in Brugge verwelkomen. “Naar alle verwachting zal Coopman de voorbereiding aanvatten bij Club. In het verleden liet het jeugdproduct van Blauw-Zwart al optekenen dat hij droomt van een nieuwe kans in Jan Breydel, maar dat speelgelegenheid de prioriteit is”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws