Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cools international? “Ze hebben mijn nummer”

Dion Cools (Westkapelle - Club Brugge)

Op dit moment heeft Club Brugge geen Rode Duivels. Björn Engels was er wel een paar keer bij in 2016, maar werd sinds het EK niet meer opgeroepen. Een paar Bruggelingen mogen in de toekomst toch nog hopen op een selectie. Zo kan Dion Cools als hij zich blijft ontwikkelen een kanshebber worden, want de backposities zijn traditioneel een zwakke plek bij de nationale ploeg.

De 21-jarige kan echter ook voor Maleisië kiezen. “Ik heb op Facebook heel wat verzoekjes van supporters gekregen om bij Maleisië te komen spelen, maar ik kan nu nog niet beslissen. Ik ben nog jong en focus me momenteel op mijn werk hier. Misschien op een dag, maar momenteel kan ik nog geen keuze maken”, vertelt hij aan Astro Arena.

De jongeling had ook nog geen contact met de Maleisische voetbalbond. “Ze hebben mijn nummer en kunnen mijn moeder of manager elk moment contacteren. Maar ze kennen mijn antwoord en weten dat ik een zo mooi mogelijke carrière wil uitbouwen. Ik weet ook niet of het een goede zaak zou zijn om nu al naar Maleisië te trekken, momenteel zit alles goed hier.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws