Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-target geeft update: “Ik praat met vijftal ploegen”

Club-mascotte Bruges

De trainersstaf van Club Brugge is vier dagen voor de eerste training nog niet compleet. Zo is het nog altijd niet zeker wie nu de assistent-coach van Ivan Leko zal worden. 

Onze kersverse trainer vroeg aanvankelijk om zijn T2 Patrick Van Kets en T3 Edward Still van bij Sint-Truiden mee te nemen naar Jan Breydel. Beide heren lijken effectief op komst, maar schuiven wellicht een rijtje op in de rangorde. Het Brugse bestuur geeft immers de voorkeur aan een meer ervaren opvolger van Philippe Clement. In dat geval zou Van Kets T3 worden en gaat Still aan de slag als video-analist.

In de zoektocht naar een T2 met meer aanzien zou Rudi Cossey de voorkeur genieten. De oud-speler van Club (1990-1995) reageert nu voor het eerst op die geruchten. “Momenteel praat ik met een vijftal clubs. Maar er is zeker nog niets rond met Club Brugge”, klinkt het klaar en duidelijk in Het Belang Van Limburg.

Cossey stond in het verleden op de loonlijst van Lokeren, Bergen, AA Gent en KRC Genk. Bij de Limburgers werd hij een half jaar geleden samen met hoofdtrainer Peter Maes ontslagen. Sindsdien is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws