Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-slogan “Bluvn Goan” geldt ook op transfermarkt: ‘Zomeraanwinst nummer 7 is op komst’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Voor wie even niet opgelet zou hebben, lijsten we onze zomeraanwinsten tot dusver nog eens op: German Mera (centrale verdediger, Deportivo Cali), Elton Acolatse (flankaanvaller, Westerlo), Erhan Masovic (centrale verdediger, FK Čukarički), Emmanuel Dennis (centrumspits, Zorya Luhansk), Guillaume Hubert (doelman, Standard) en dinsdag dus ook Marvelous Nakamba (defensieve middenvelder, Vitesse). En toch is de transferhonger nog altijd niet gestild bij het Brugse bestuur. 

Club Brugge heeft zijn pijlen al enkele maanden gericht op Jordi Vanlerberghe, de polyvalente speler van KV Mechelen die nú al in de bovenste schuif ligt bij de Blauw-Zwarte aanhang. De jonge centrale verdediger – die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan – wees eind mei immers openlijk AA Gent af en sprak zijn duidelijke voorkeur voor een avontuur op Jan Breydel uit.

Het was de laatste weken windstil rond het transferdossier Vanlerberghe, maar volgens Het Nieuwsblad hebben Club en KV Mechelen opnieuw rond de tafel gezeten. “Een akkoord op clubniveau is niet meer veraf. Met Vanlerberghe, die volgende week 21 wordt, wil Club anticiperen op een vertrek van Bjorn Engels en eventueel ook Stefano Denswil”, klinkt het in de krant.

De transfersom voor het jeugdproduct van Malinwa zou 1,5 tot 2 miljoen euro bedragen. Langs uitgaande zijde worden zowel Ricardo van Rhijn (lees hier) als Boli Bolingoli (lees hier) vandaag gelinkt aan een definitieve uitgaande transfer.

UPDATE 09.00 uur: Jordi Vanlerberghe officieel voorgesteld bij Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws