Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-huurling Nikola Storm weet waar hij aan toe is’

Nikola Storm lacht

Op maandag 19 juni hervat Club Brugge de trainingen. Vooraleer het zover is, zullen Ivan Leko & co nog enkele belangrijke knopen moeten doorhakken over de samenstelling van de spelerskern. Blauw-Zwart leende afgelopen seizoen immers heel wat spelers uit, waaronder bijvoorbeeld Nikola Storm. Voor de Maldegemnaar zou er intussen duidelijkheid zijn.

Storm werd in de winter uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven en verzamelde zo’n 1000 competitieminuten aan Den Dreef. Hij vond daarin één keer de weg naar doel. Een gebrek aan efficiëntie is dan ook nog altijd het grootste werkpunt voor de 22-jarige flankaanvaller.

Volgens Het Nieuwsblad past Storm ook in voetbalseizoen 2017-2018 niet in de plannen van Club Brugge. De vleugelspits zou dicht bij een nieuwe uitleenbeurt aan OHL staan. Ook komende jaargang zal Storm – die nog tot 2019 onder contract ligt op Jan Breydel – dus wellicht in 1B aantreden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws