Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club hoeft deze smaakmaker uit de JPL niet: “Op die positie zijn we volzet”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft niet stil gezeten op de transfermarkt. Hubert, Mera, Masovic, Nakamba, Vanlerberghe, Dennis, Acolatse: het lijstje met nieuwkomers oogt al bijzonder aardig. Er zal de komende maanden wellicht nog vers bloed bijkomen, maar één revelatie van vorig seizoen zal het shirt van Club zeker niét dragen.

De strijd om Clinton Mata ligt opnieuw helemaal open, nadat Anderlecht gisteren aankondigde dat het afhaakt voor de rechtsachter van Sporting Charleroi. In het verleden toonde Club ook interesse in de Belgische Angolees. Maar Vincent Mannaert geeft aan dat hij op dit moment niet langer een optie is.

“Toen we nood hadden aan een rechtsback, vingen we bot bij Charleroi. Hij mocht niet vertrekken”, geeft de CEO aan in Het Laatste Nieuws. “Nu zijn we op die positie volzet.” Met Ricardo van Rhijn, Helibelton Palacios en Dion Cools kan Club al over drie rechtsachters beschikken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws