Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans reageren verbijsterd op aanstelling Leko: “Moet je mij niet wijsmaken”

Club-fans fuck you

Club Brugge heeft donderdagavond officieel zijn nieuwe trainer voorgesteld. Heel wat namen passeerden de voorbije weken de revue, maar die van Ivan Leko verscheen quasi nergens. De trainer van Sint-Truiden prijkte zelfs niet op de long list van Blauw-Zwart, en daar stonden nochtans meer dan 60 namen op. De Brugse aanhang reageert dan ook – net als de hele Belgische voetbalwereld – verrast op het nieuws.

Zoals wel vaker zijn de meningen erg verdeeld over de aanstelling van Ivan Leko als nieuwe T1. Sommige fans geven hem het voordeel van de twijfel, terwijl anderen er allesbehalve een goed oog in hebben met de Kroaat aan het roer van Blauw-Zwart. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws