Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans reageren furieus na onverwachte interesse in Buffel: “Weg vertrouwen”

Thomas Buffel

Club Brugge heeft met het oog op volgend seizoen al 7 spelers weten te strikken, maar speurt desondanks nog naar versterking. In de zoektocht naar Belgen kwam Blauw-Zwart enigszins verrassend uit bij de 36-jarige Thomas Buffel. 

In 2009 werd Buffel door KRC Genk bij Cercle Brugge weggeplukt. Meteen al één van de redenen waarom de Brugse aanhang allesbehalve happig is op een overgang van de ervaren rechtsbuiten. Zo werd de Genkse vleugelspits in het verleden meermaals uitgefloten in Jan Breydel.

Daarnaast doet ook zijn leeftijd de wenkbrauwen fronsen bij een groot deel van de Brugse aanhang. Hoe dan ook plaatst het club-icoon van Racing Genk vandaag zijn handtekening onder een contract dat hem één jaar langer in de Luminus Arena houdt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws